0
0
0
s2sdefault

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1976. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα πρώτα του βήματα στη μουσική τα έκανε με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων ως εκτελεστής μαντολίνου. Σαν μέλος της ορχήστρας έχει πάρει μαθήματα από τον διπλωματούχο δεξιοτέχνη του μαντολίνου Frank Scheuerle και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μαντολίνου από τον καθηγητή της Ακαδημίας της Χαϊδελβέργης Keith Harris.

Το 1993 ξεκίνα την πορεία του στα παραδοσιακά κρουστά όντας αυτοδίδακτος. Στη διάρκεια της πορείας αυτής επηρεάστηκε από τον Ανδρέα Παππά και τον Βαγγέλη Καρίπη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τον Misirli Ahmet (darbuka) και τον Pedram Khavar Zamini (tonbak), ενώ έχει διοργανώσει σεμινάριο τεχνικής παραδοσιακών κρουστών με τον Βαγγέλη Καρίπη.

Κατά τα ακαδημαϊκα έτη 2006-2007 και 2007-2008 ήταν υπεύθυνος για τη διδασκαλία του μαντολίνου στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής της Σχολής Μουσικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Ηπείρου. Επίσης ως εκτελεστής μαντολίνου συνεργάζεται με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, ενώ στο ευρύτερο ενεργητικό του σαν μουσικός εκτελεστής έχει ηχογραφήσει μουσική για το θέατρο, έχει συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και έχει συμμετάσχει στη δισκογραφική δουλειά «Ταξίδια» και «The message of the prince» του Ευγένιου Βούλγαρη. Επίσης με τον Ευγένιο Βούλγαρη συνεργάζεται στενά δίνοντας συναυλίες ήδη από το 1999 σε Ελλάδα και εξωτερικό, οπότε και δημιουργήθηκε το μουσικό σχήμα «Ρωμιοί». Το 2006 δημιούργησε μουσικό σύνολο με ρεπερτόριο τη μουσική της Κωνσταντινούπολης (16ου - 19ου αιώνα) και σύγχρονες συνθέσεις επηρεασμένες από τις θεωρητικές αρχές και το ύφος της ανατολικής μουσικής.

Από το 2005 έως σήμερα διδάσκει παραδοσιακά κρουστά, νέι και ρυθμολογία στη Σχολή Ελληνικής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Πατρών.