Εκτύπωση
Κατηγορία: Εκδηλώσεις 2020
0
0
0
s2sdefault

 

Μετά από μια μεγάλη παύση των δράσεων του συλλόγου μας, λόγω των μέτρων που πάρθηκαν για την καταπολέμηση της πανδημίας, από τον Μάρτιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2020, επιστρέψαμε στις μουσικές μας δράσεις διοργανώνοντας μια σειρά καλοκαιρινών εργαστηρίων. Έτσι από τις 8 εώς τις 12 Ιουλίου διοργανώσαμε ένα Ανοιχτό Μουσικό Εργαστήρι Χορωδίας και Κρουστών για παιδιά ηλικίας 5-12 χρονών, θέλοντας να εξισορροπήσουμε το κενό που δημιουργήθηκε από τη μουσική απραξία λόγω του covid-19. To Εργαστήρι λειτούργησε δωρεάν για τα μέλη αλλά και τα μη μέλη του

Συλλόγου και πραγματοποιήθηκε στην αυλή του δημοτικού σχολείου Καμαριώτισσας, τηρώντας όλα τα μέτρα (αποστάσεις, μη συνωστισμός κλπ) του υπουργείου πολιτισμού, σχετικά με την επαναλειτουργία χορωδιών, προβών, εκδηλώσεων κλπ. Τα αποτελέσματα του εργαστηρίου παρουσιάστηκαν στις 12 Ιουλίου σε μια ανοιχτή πρόβα.
Στη συνέχεια με τα μέλη του Νεανικού Φωνητικού Συνόλου, στις Αυγούστου, πραγματοποιήσαμε μια ανοιχτή πρόβα στην αυλή του χώρου "Στα Καλά Καθούμενα" με γνωστό ρεπερτόριο που ερμηνεύει η συγκεκριμένη ομάδα.
Τέλος στις 14 Αυγούστου 2020 έλαβε χώρα ακόμα μια ανοιχτή πρόβα με τα μέλη του Εργαστηρίου Παραδοσιακού Τραγουδιού, κάνοντας μια καλή επανάληψη το ρεπερτόριο που δουλεύουμε με την ομάδα από την αρχή της σύστασής της.